Cryotherapie

NIEUW!

In No-Time verlost van uw Pigmentvlekken, goedaardige Moedervlekken, Fibromen/Steelwratjes en Wratjes.

Cryotherapie

Cryotherapie werkt met behulp van CO2 gas en bevriest het huidweefsel binnen enkele seconden op de millimeter nauwkeurig, met als doel diverse huidaandoeningen te vervlakken en/of te verwijderen zonder kans op littekenvorming in de huid.

Voordelen Cryotherapie

  • Geen littekenvorming
  • Vrijwel pijnloos
  • Een korte en precieze behandeling van het plekje of vlekje op de huid
  • Er kunnen veel plekjes/vlekjes tegelijk behandeld worden

Na de behandeling is de huid wat rood en gezwollen en een pigmentvlek ziet er duidelijk donkerder uit. De volgende dagen vormt er een dun korstje op de huid die na zo'n 14 dagen hersteld zal zijn. De opnieuw gevormde, egale huid zal dan pas zichtbaar zijn. Alleen op een gezonde huid wordt deze behandeling toegepast, bij twijfel raadpleeg dan eerst een arts.

Deze nieuwe huid heeft wel bescherming nodig tegen de zon, gebruik daarom na de behandeling de "Protecting Balm SPF 50" van BABOR.

Hoeveel behandelingen?

Afhankelijk van de diepte van de pigmentvlekjes of verhevenheden in de huid zijn er 1 á 2 behandelingen noodzakelijk om de huid geheel egaal te maken.

Heeft u last van ontsierende vlekjes en plekjes en wilt u daar graag vanaf? Maak dan een afspraak voor een intake en ik geef u graag advies op maat over de mogelijkheden.

Tarief

- 1 vlekje/plekje € 17,-
- 3 vlekjes/plekjes € 45,-