Elektrisch ontharen

Als je last hebt van ontsierende haargroei, dan help ik je daar graag definitief vanaf.

Alle haarkleuren van blond, grijs tot rossig kunnen door middel van Elektrisch ontharen worden verwijderd.

Techniek

De techniek van de behandeling: Door middel van een dun steriel naaldje en een klein beetje zwakstroom wordt het haarzakje en de haarkiem èèn voor èèn vernietigd. Nieuwe haren kunnen zich daardoor niet meer ontwikkelen en groeien dus niet meer terug. Als alle overbeharing verwijderd is dan is epileren of harsen niet meer nodig.

Voorzorgsmaatregelen

Gedurende de periode van de behandelingen is het belangrijk om voorzichtig te zijn met de zon. Om eventuele donkere pigmentvlekjes te voorkomen is het gebruik van de "Protecting Balm SPF 50" dan ook verplicht. Elektrisch ontharen is vooral geschikt voor overbeharing in het gelaat en in de hals. Voor het definitief ontharen van grote huidoppervlakte, zoals armen, benen, oksels e.d. is Elektrische ontharing minder geschikt.

Tijdsduur en veiligheid

De tijdsduur en de frequentie van de behandelingen zijn afhankelijk van de hoeveelheid haren die verwijderd moeten worden.
Deze methode van Elektrisch ontharen is al vele jaren beproefd en zowel effectief als veilig.
Het is ook de enige methode waarbij de term "definitieve ontharing" terecht gebruikt mag worden.

Zorgverzekeraar

Afhankelijk van de verzekeringspolis is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een vergoeding bij je zorgverzekeraar. Om hieraan te voldoen volg ik regelmatig de nascholingen van de ANBOS en ben ik altijd "Up to Date".

Een behandeling van een half uur kost € 45,- maar de prijs zal aangepast worden aan de tijd van de behandeling.

Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen, bel me dan gerust voor meer informatie of voor een afspraak.