Met de behandelingen in de salon is de aandacht natuurlijk niet alleen gericht op ontspannen genieten en je huid mooier maken, maar ook om je huid zo mooi te houden voor de toekomst. Iedereen wil er graag charmant en verzorgd uit blijven zien en het proces van huidveroudering vertragen.

Mijn specialisatie is huidverbetering zoals:

Het grote verschil tussen huidverzorging en huidverbetering is dat door gebruik van apparatuur je huid extra geactiveerd wordt om te regenereren. Daarbij kunnen actieve werkstoffen ook beter op de huid inwerken waardoor deze een groter resultaat bereiken.

De producten van Doctor BABOR ondersteunen deze behandelingen met meer dan 60 jaar ervaring en zijn gebaseerd op wetenschap, precisie en werking.

ASK FOR....................MORE.

Of je nu last van Acne heb, definitief van je Overbeharing af wil, je Rimpels & Littekens wil vervagen en donkere Pigmentvlekken wil verwijderen, het is allemaal mogelijk. Afhankelijk van je huidprobleem/huidconditie en wensen kan ik je adviseren over welke behandelingsmogelijkheden voor jou van toepassing zijn.

Ben je benieuwd naar deze specialisaties, klik dan rechts op de kopjes: >Microneedling,> Microdermabrasie, >VitaSoniK, >Cryotherapie of >Electrisch ontharen.

HuidverzorgingsStudio Ria van Doorn is aangesloten bij de ANBOS.