MicroNeedling

Microneedling is een behandeling waarbij het huidoppervlak via een vibrerende pen met ultradunne naaldjes wordt ingeprikt. Het stimuleert direct na de eerste behandeling al de vorming van nieuw Collageen & Elastine waardoor de huid weer steviger en elastischer zal worden. Een bijkomend voordeel is dat er in de huid, kanaaltjes ontstaan waardoor werkstoffen in de serums/crèmes, intens op de huid kunnen inwerken.

Voordelen MircoNeedling

  • Vermindering van rimpels & littekens
  • Verfijning van de huidstructuur/poriën
  • Verhoogt het weerstandsvermogen van de huid
  • Betere hydratatie van de huid
  • Stimulering van de doorbloeding in de huid
  • Egalere en frisse teint

MicroNeedling kan toegepast worden op het hele gezicht en zelfs rond de ogen, maar ook op het decolleté en in de hals.

Effect

Direct na de behandeling reageert je huid met een matige tot intensive roodkleuring zoals bij een zonnebrand, dit is een heel normale en zelfs gewenste huidreactie. Nadat de roodheid verminderd is kan er een lichte schilfering ontstaan, ook dit is een ingecalculeerde reactie. Het natuurlijke herstelproces, dat in de huid opgang wordt gebracht, heeft dus even tijd nodig voor de gewenste huidverbetering.

Optimaal resultaat

Voor een optimale resultaat is een goed huidverzorgingsplan voor thuis een basisvoorwaarde. Het "Dr BABOR Calming Serum" & " Protecting Balm SPF 50", zal de huid de juiste verzorging, kalmering en bescherming bieden.

Een langdurig effect en het allermooiste resultaat ontstaat in een kuurverband van gemiddeld 6 behandelingen (afhankelijk van de huidconditie) met telkens een tussenposen van 14 dagen.

Tip: Het is ook mogelijk om de behandelingen MicroNeedling en MicroDermabrasie met elkaar af te wisselen.

Lees daarom ook het stukje over Microdermabrasie.