MicroNeedling

Microneedling is een populaire huidverbeteringstechniek die wordt gebruikt om de teint, textuur en algehele gezondheid van de huid te verbeteren. Het proces omvat het gebruik van een vibrerende pen met ultradunne naaldjes die de huid inprikken om microtrauma's te veroorzaken, wat de productie van nieuw Collageen & Elastine in de huid stimuleert. Een bijkomend voordeel is dat er in de huid, kanaaltjes ontstaan waardoor werkstoffen in de serums/crèmes, intens op de huid kunnen inwerken.

Voordelen van MircoNeedling

  • Vermindering van rimpels & littekens
  • Verfijning van grote poriën
  • Verhoogt het opneemvermogen van de huid voor actieve ingrediënten in crèmes/ serums
  • Betere hydratatie van de huid
  • Stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen
  • Egaliseren van de huidtint bij hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken

MicroNeedling kan toegepast worden op het hele gezicht en zelfs rond de ogen, maar ook op het decolleté en in de hals.

Resultaat en effect van de behandeling

Microneedling is een veilige en effectieve manier om de gezondheid van de huid te verbeteren en om de tekenen van veroudering te verminderen. Door het stimuleren van de productie van Collageen & Elastine in de huid zal de huidtextuur, teint en stevigheid verbeteren en kan het helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

Als u opzoek bent naar een effectieve en niet-invasieve manier om uw huid te verbeteren, is Mironeedling wellicht een goede optie voor u.

Optimaal resultaat

Een langdurig effect en het allermooiste resultaat ontstaat door gemiddeld 6 behandelingen in een kuurverband toe te passen (afhankelijk van de huidconditie) met telkens een tussenposen van 14 dagen.

Het DOCTOR BABOR Microneedling post-treatment verzorgingsset ondersteund het natuurlijke herstelproces dat in de huid opgang wordt gebracht en geeft niet alleen de juiste verzorging maar ook kalmering en bescherming aan de huid.

 

Tip: Het is ook mogelijk om de behandelingen MicroNeedling en MicroDermabrasie met elkaar af te wisselen.

Lees daarom ook het stukje over Microdermabrasie.