Microdermabrasie

Tijdens deze behandeling zorgen microfijne kristallen ervoor dat een aantal lagen dode huidcellen worden weggepeeld. Direct na de eerste behandeling krijgt je huid een stralende en gezonde teint en voelt meteen gladder en zachter aan. Door een Microdermabrasie behandelingskuur zullen oppervlakkige onregelmatigheden verdwijnen en verbeterd de conditie van de huid. Het geeft de huid een impuls om uit de diepte te regenereren.

Weg met die grauwe huid!

Een enkele behandeling in het voor en najaar (na bijv. een zonvakantie) geeft je huid weer extra fut.

Voor een langduriger en intensiever resultaat zijn gemiddeld 6 behandelingen als kuur nodig. Geleidelijk aan zie je je huid steeds mooier worden en verbeteren;-)

Voordelen Microdermabrasie

  • Verbetering van de elasticiteit van de huid
  • Verminderen van fijne lijntjes
  • Vervaging van littekenweefsel
  • Frisse & egalere huidteint
  • Verfijning van de poriën
  • Een intensieve reiniging voor ieder huidtype

Door de behandeling wordt de opnamecapaciteit van de huid voor werkstoffen groter waardoor verzorgingsproducten dieper op de huid kunnen inwerken. Daarom adviseer ik na de behandeling het ECM Repair Serum, voor het mooiste resultaat en de “Protecting Balm SPF 50” voor de nodige bescherming.

De behandelingen Microdermabrasie en Microneedling zorgen dat het regeneratieproces verbeterd en de celvernieuwing in je huid geactiveerd wordt. Afhankelijk van je huidtype, huidconditie en je beoogde doel kan mogelijk geadviseerd worden om beide behandelingen af te wisselen.

Lees ook het stukje over Microneedling.

Repair Cellular

In de Babor Shop

Repair Serum - Babor shop - Rian van Doorn

Behandelingen

Ria van Doorn