Microdermabrasie

Tijdens deze behandeling zorgen microfijne kristallen ervoor dat een aantal lagen dode huidcellen worden weggepeeld. Direct na de eerste behandeling krijgt je huid een stralende en gezonde teint en voelt meteen gladder en zachter aan. Door een Microdermabrasie behandelingskuur zullen oppervlakkige onregelmatigheden verdwijnen en de conditie van de huid verbeteren, het geeft de huid een impuls om uit de diepte te regenereren.

Weg met die grauwe huid!

Een enkele behandeling in het voor en najaar of na bijv. een zonvakantie geeft je huid weer extra fut.

Voor een langduriger en intensiever resultaat zij gemiddeld 6 behandelingen om de week nodig. Intussen zie je langzaam maar zeker je huid steeds mooier worden en verbeteren;-)

Voordelen Microdermabrasie

  • Verbetering van de elasticiteit van de huid
  • Vervaging van fijne lijntjes
  • Vervaging van littekenweefsel
  • Frisse & egalere huidteint
  • Verfijnen van de poriën
  • Een intensieve reiniging voor ieder huidtype

Door de behandeling wordt de opnamecapaciteit van de huid voor werkstoffen groter waardoor verzorgingsproducten dieper op de huid kunnen inwerken. Daarom adviseer ik na de behandeling het ECM Repair Serum, voor het mooiste resultaat en de “Protecting Balm SPF 50” voor de nodige bescherming.

De behandelingen Microdermabrasie en Microneedling hebben een aantal overeenkomsten. In beide gevallen wordt het regeneratieproces gestimuleerd en de celdeling van de huid geactiveerd. Afhankelijk van je huidtype, huidconditie en je beoogde doel kan je ook kiezen voor een combinatie van beide behandelingen.

Lees ook het stukje over Microneedling.

Repair Cellular

In de Babor Shop

Repair Serum - Babor shop - Rian van Doorn

Behandelingen

Ria van Doorn