VitaSoniK®

De VitaSoniK® geeft u een gezichtsmassage met Ultrasone-geluidsgolven. Deze Ultrasone-golven zorgen voor een extra dieptewerking tot 1 cm diep de huid in en geeft een onmiddellijk effect die nog 72 uur na werkt.

Van oorsprong komt de Ultrasone-geluidsmassage uit de fysiotherapie. Hier wordt al geruime tijd van deze techniek gebruik gemaakt om het herstelproces in het gekwetste weefsel te ondersteunen. Nu is deze techniek ook geschikt gemaakt voor het huidweefsel.

Ultrasone golven/trillingen stimuleren dus het regeneratieproces in de huid. Ze zorgen er tevens voor dat de hoogwaardige, actieve BABOR-werkstoffen tot in de diepere huidlagen kunnen doordringen. Een optimale werking van zowel de behandeling als de producten wordt hierdoor bereikt.

Bij Acne kan een diepe ontsteking in de huid die langdurig blijven zeuren, door de Ultrasone golven sneller herstellen.

Voordelen VitaSoniK®

  • Anti-aging/verstrakking van de huid
  • Verbetering van de onzuivere/acne of de couperose huid
  • Verbetering van de vochtarme huid
  • Behandeling van donkere kringen en vochtwallen

De VitaSoniK-massage is geen behandeling op zich maar perfect in combinatie met Microdermabrasie (intense peeling) of de HSR-behandeling (lifting). In deze behandelingen word de VitaSonik-massage standaard toegepast, maar kan in elke gezichtsbehandeling geïntegreerd worden.

Deze massage is perfect te combineren met een Ampullen-kuur.

Een massage van tien minuten tijdens de gezichtsbehandeling van je keuze kost  € 10.00 extra.

Behandelingen

Ria van Doorn

AMPOULE CONCENTRATES

In de Babor Shop